Xilxes,

ED. INFANTIL

C.E.I.P. LUIS VIVES XILXES

Presentació

 

El protagonista de la setmana és una proposta que es treballa al llarg de tot el curs i participen tots el xiquets/-tes de la classe.

► L'activitat es realitza de la següent manera:

Cada setmana un xiquet/-ta de la classe serà el protagonista de la setmana.

El divendres anterior se comunica a la família per escrit que el seu fill/-a serà el protagonista de la setmana junt amb les instruccions pertinents i les fitxes a fer.

Durant el cap de setmana, en casa, el xiquet/-a amb l'ajuda de la família, seleccionarà i interpretarà les fotos que després explicarà als companys/-es. Estes deuen representar els moments més significatius de la seua vida (pares, germans, el seu naixement i el dels germans, viatges, amics,...), també preparar roba de quan eren menuts o alguna cosa que li agrade molt, ...

A l'hora de l'assemblea, el dilluns de matí, el xiquet/-a comença a narrar la història de la seua vida amb el suport de les fotos. Després les col·locarem en el racó del protagonista.

Els companys escoltaran les explicacions i li faran les preguntes que vulguen. Durant la setmana en l'assemblea anirà contant les aficions, menjars preferits, amics, etc.

A mitad de setmana els pares podran vindre (optatiu) a contar el conte que més li agrada, un viatge, contar coses del xiquet. AVISEU SI PODEU VINDRE EL DIJOUS DE 15:15 a 15:45 H.

Durant la setmana se faran les fitxes del projecte, estampació de mans, dibuix del protagonista (ell i els companys). Tot ho anirem penjant al racó del protagonista.

El final de la setmana, s'ensenya a tots/-es els xiquets/-tes el llibre del protagonista i se parlarà de tot el que hem treballat durant la setmana. El llibre se l'emportarà el protagonista a casa i deixarem una còpia a classe per a la biblioteca d'aula.