Xilxes,

ED. INFANTIL

C.E.I.P. LUIS VIVES XILXES

Fitxes d'ampliació i reforç

 

Ací trobareu alguns materials per tal de reforçar el que treballem a l'escola. Sobretot seran materials de matemàtiques i lectoescriptura. Espere siguen d'utilitat. 

 

A banda del nostre llibre de matemàtiques que treballem en els racons, l’ensenyament de les matemàtiques està contextualitzat a les situacions de solució de problemes de les tasques de classe.

Es treballa gran contingut matemàtic en els moments de les rutines, organització d'espais i de materials, en els hàbits d'orde i cura,en la tria de projectes, a més, també tenim racons de caràcter matemàtic on es treballaran continguts lògics i estratègies procedimentals, racons com: de jocs de taula, construccions, puzles, seriacions, etc.

 Vos deixe algunes fitxes per tal de poder repassar aquest estiu.

Per a poder veure les fitxes i descarregar-les, han de fer click ací.

La funció principal del llenguatge és la comunicació, per tant treballem el llenguatge oral i escrit a través del seu propi ús de manera que estiga contextualitzat en totes les tasques que es fan a l'aula i també siga significatiu el seu aprenentatge per al nostre alumnat.

A més, com ja sabeu, en les sessions de racons hi ha alguns específics relacionats amb procediments i tècniques de caràcter lingüístic com poden ser: sanefes, vocabulari, grafismes i/o biblioteca.

Si voleu ajudar a millorar el traç, a continuación trobareu un enllaç a algunes fitxes de traç:

punxa ací

Per tal de traballar la direccionalitat de la lletra minúscula podeu descarregar-vos el següent arxiu:

direccionalitat